Spring til indhold

Profil

Thomas Pedersen

Bestyrelsesmedlem

m

Præsentation

Mit engagement i FamilieAlliancens mission stammer fra et dybtfølt ønske om at sikre, at alle familier – uanset ressourcer – har adgang til kvalitetsrig rådgivning og støtte. Som far har jeg set førstehåndsforskellene i de muligheder, børn har haft, hvilket har styrket min beslutsomhed om at være en del af løsningen.

Professionelt har jeg altid været målrettet, drevet af resultater med en vision om kontinuerlige fremskridt, hvor jeg med en baggrund som datatekniker og nuværende direktør har skiftet fokus fra det rent tekniske til strategi og langsigtet udvikling.

I løbet af mine snart 20 år i IT har jeg stor indsigt i IT-sikkerhed og digitalisering – kompetencer, jeg mener, er afgørende for FamilieAlliancens fremtid. Min mission i bestyrelsen er derfor at sikre, at vi opbygger en solid og sikker digital infrastruktur, der er gearet til fremtidens udfordringer og muligheder, således at FamilieAlliancen er klar til at navigere i den digitale tidsalder.

Livscitat: “Lev et liv, hvor frihed til at forfølge dine passioner guides af respekt og ambition, hvor modstandsdygtighed belyser din vej gennem udfordringer, og lad inspirationen fra dem, du beundrer, styrke din evige søgen efter udvikling.”

Mød mine kollegaer

Medarbejdere

Bestyrelse

Kontakt os for mere info

FamilieAlliancen er en non-profit NGO stiftet i 2023 og sat i verden med et ønske om at gøre en positiv forskel for familiens sundhed og trivsel.

Kontakt os, hvis du vil vide mere.