Spring til indhold

Mød os

Medarbejdere

I FamilieAlliancen er vi i gang med at opbygge vores sekretariat, og vi vil løbende ansætte nye medarbejdere.

Fælles for vores medarbejdere er, at de brænder for at gøre en positiv forskel i arbejdet med børn, unge og forældres sundhed og trivsel.
I FamilieAlliancens bestyrelse har vi alle forpligtet os til at støtte, udfordre og sparre med vores direktør. Det kræver, at vi holder os orienteret og skarpe inden for det område, FamilieAlliancen er sat i verden for at understøtte. Det gør vi bl.a. gennem fælles konferencedeltagelse, identifikation og læsning af relevant litteratur og faglige ekspertoplæg på vores bestyrelsesmøder.

I 2023-2024 har vi sat værdierne NYSGERRIGHED, MOD og OPTIMISME på dagsordenen i vores bestyrelsesarbejde. Det betyder bl.a. at:

FamilieAlliancen er Fremme af familiens sundhed og trivsel

Samarbejdspartnere

SHE - Schools for Health in Europe

SHE er en international NGO hvis formål er at fremme børn og unges sundhed og trivsel gennem et specifikt fokus på skolen som setting

VIA University College

VIA uddanner bl.a. lærere, pædagoger, sygeplejersker og sundhedsplejersker

MS Nordic

MS Nordic er et Branding og Design Studio, med bred erfaring fra flere internationale projekter. MS Nordic har stærk ekspertise inden for identitet og designdelen i kommunikation.

Innovation LAB

Innovation LAB er en nationalt anerkendt organisation med ekspertise inden for bl.a. bæredygtighed, innovation og digitale muligheder

Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse

DPU er ét af de tre institutter ved Faculty of Arts, Aarhus Universitet, og udgør Danmarks største universitetsmiljø for grundforskning og anvendt forskning inden for pædagogik og uddannelse.