Spring til indhold

Profil

Stine Boström Thomsen

Bestyrelsesmedlem

m

Præsentation

I lyset af de stadig stigende udfordringer med børn og unges sundhed og trivsel, kommer FamilieAlliancens arbejde til at spille en helt afgørende rolle i fremtiden. Organisationen sikrer ikke bare at fremme initiativer, som hjælper den enkelte og familier, men løfter i høj grad også en vigtig samfundsopgave.

Med mine mange års erfaring i mediebranchen har jeg stiftet bekendtskab med og fået indblik i adskillige af samfundets største udfordringer, hvorfor det er helt naturligt for mig at engagere mig i netop FamilieAlliancens bestyrelse.

Jeg er uddannet cand.comm. i journalistik, hvor jeg de seneste år har produceret samfundsrelevante dokumentarfilm. Derudover har mange års erfaring som kommunikatør, medieudvikler, nyheds- og graverjournalist på bl.a. Ekstra Bladet, Politiken, TV2 Lorry og Danmarks Radio, ligesom jeg har indgående erfaring fra den politiske arena.

Jeg er meget optaget af det tillidsbaserede relationsarbejde og ser frem til at bidrage i bestyrelsen, så vi i fællesskab kan styrker organisationens position og bidrag til at gøre en positiv forskel i samfundet.

Livscitat: ”Der er en revne i alting, det er sådan, lyset kommer ind” (Leonard Cohens ”Anthem” fra 1992).

Indtræder i bestyrelsen den 1. april 2024. Udtræder den 31. marts 2027.

Mød mine kollegaer

Medarbejdere

Bestyrelse

Kontakt os for mere info

FamilieAlliancen er en non-profit NGO stiftet i 2023 og sat i verden med et ønske om at gøre en positiv forskel for familiens sundhed og trivsel.

Kontakt os, hvis du vil vide mere.