Spring til indhold

Profil

Annette Friese

Bestyrelsesforperson

Annette Friese Bestyrelsesforperson Familie Alliancen
m

Præsentation

For mig er FamilieAlliancen et særdeles vigtigt initiativ, idet organisationens virke er båret af et reelt samfundsbehov, hvor fremme af sundhed og trivsel er vigtigere end nogen sinde før.

Jeg har en bred baggrund inden for ledelse og organisationsudvikling og er endvidere uddannet facilitator med særlig fokus på samskabelse med børn og unge.

Erfaring og forskning viser, at bundlinjer kan løftes gennem trivsel og kompetenceudvikling, og med dette afsæt ejer og driver jeg virksomheden KOTU, hvor jeg rådgiver organisationer samt udvikler og implementerer trivselsfremmende processer med fokus på DEI (Diversity, Equity, Inclusion). Jeg har desuden i en lang årrække beskæftiget mig med humanitært arbejde og har bestyrelseserfaring fra både kultur- og erhvervslivet. Endvidere har jeg varetaget forskellige distrikts-, bestyrelses- og udvalgsposter i regi af Rotary International, herunder etablering af RLI (Rotary Leadership Institute).

Professionelt er jeg optaget af at få øje på nye muligheder og finde holdbare løsninger med fokus på styrkelse af relations-, reflektions- og meningskompetencer i samskabelsens svære kunst; et fokus jeg ligeledes håber at kunne bringe ind i vores arbejde i bestyrelsen.

Livscitat: ”Krop, sjæl og ånd – alle skal de fodres” (efter Grundtvig).

Indtrådt i bestyrelsen den 1. juni 2023. Udtræder den 30. juni 2027.

Mød mine kollegaer

Medarbejdere

Bestyrelse

Kontakt os for mere info

FamilieAlliancen er en non-profit NGO stiftet i 2023 og sat i verden med et ønske om at gøre en positiv forskel for familiens sundhed og trivsel.

Kontakt os, hvis du vil vide mere.