Spring til indhold

Repræsentant

Helle Månsson Gates

Socialrådgiver og psykoterapeut

m

Præsentation

Jeg er uddannet socialrådgiver og psykoterapeut og er ansat på Børne- og Ungeafdelingen samt Kvindesygdomme og Fødsler på Kolding sygehus.

En del af min funktion består i at støtte de familier, der kommer på sygehuset, med råd og vejledning samt gennemføre familie- og forældreterapi. Dette sker i et tæt tværfagligt samarbejde med mine kollegaer og i et tværsektorielt samarbejde med blandt andet kommunerne. Derudover arbejder jeg med de komplekse juridiske problemstillinger, der blandt andet opstår i det tværsektorielle samarbejde. I mit faglige virke brænder jeg for formidling og for at gøre det så simpelt som muligt for familierne at få den rette hjælp.

Det, der for mig er helt særligt i FamilieAlliancen, er, at der i etableringen af bestyrelsen og repræsentantskabet har været et eksplicit fokus på både et tværfagligt og tværsektorielt perspektiv, hvilket i min optik skaber optimale muligheder for, på tværs af faggrupper, at bidrage til at skabe bedre sundhed og trivsel for børn, unge og forældre – et arbejde, jeg med min baggrund som socialrådgiver og psykoterapeut ønsker at bidrage til. Dertil kommer, at jeg har mange års erfaring med tværfaglige samskabelsesprocesser i både kommunalt og regionalt regi, hvor jeg bl.a. har været med til at udvikle redskaber til fagprofessionelle i deres arbejde, og jeg håber, at mine kompetencer kan komme FamilieAlliancen til gavn.

FamilieAlliancen har, med sit ønske om at forebyggelse og sundhedsfremme skal ske via samskabelse og evidensbaseret viden, stort potentiale til at kunne gøre en reel forskel for familier i Danmark. Det er en vigtig opgave, og en opgave jeg ønsker at hjælpe med at løse gennem mit medlemskab af repræsentantskabet og gennem den stemme, repræsentantskabet har i FamilieAlliancens arbejde med henblik på at for at sikre kvalitet i fremtidens trivsels- og sundhedsfremmende indsatser målrettet børn, unge og forældre.

Mød mine kollegaer

Medarbejdere

Bestyrelse

Repræsentantskab

Kontakt os for mere info

FamilieAlliancen er en non-profit NGO stiftet i 2023 og sat i verden med et ønske om at gøre en positiv forskel for familiens sundhed og trivsel.

Kontakt os, hvis du vil vide mere.