Spring til indhold

Repræsentant

Anne Grethe Thede Jensen

Sundhedsplejerske

m

Præsentation

Jeg er uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske og er ansat i en pædagogstilling i dagtilbuddet. Jeg er desuden selvstændig sundhedsplejerske og ammekonsulent, ligesom jeg har en formandspost i bestyrelsen DGI Midt- og Vestsjælland. I den forbindelse har jeg taget en bestyrelsesuddannelse. Jeg har desuden tidligere været underviser på sundhedsplejerskeuddannelsen.

Både i mit job i dagtilbuddet og som selvstændig sundhedsplejerske er det vigtigt for mig, at børnene er omgivet af trygge voksne – voksne, de kan spejle sig i, og voksne der tager ansvar for at skabe trygge udviklende fællesskaber.  Endvidere har jeg en vigtig rolle i at være brobygger mellem hjem, dagtilbud og andre fagpersoner.

I arbejdet med børn, unge og forældre mener jeg, at vi har brug for i højere grad at implementere, sundhedsfremmende tilbud, der når frem til ALLE familier – så vi kan skabe lige muligheder for sundhed, trivsel og fællesskab. Jeg mener desuden, at vi er nødt til at investere lang mere i forebyggelse end hvad tilfældet er. Lige nu lapper vi huller og skubber problemer foran os. Frem for af presse prædefinerede skabeloner ned over familien er vi er nødt til at kvalificere og tilpasse indsatsen, så den rammer de familier, der efterspørger den. Kun herved kan det offentlige tilbud igen matche samfundsudviklingen og det, familierne har brug for.

Jeg tror på, at FamilieAlliancen kan blive en vigtig spiller i udviklingen de nødvendige forebyggende og sundhedsfremmende tilbud, og mit bidrag som repræsentantskabsmedlem er understøtte dette arbejde.

Mød mine kollegaer

Medarbejdere

Bestyrelse

Kontakt os for mere info

FamilieAlliancen er en non-profit NGO stiftet i 2023 og sat i verden med et ønske om at gøre en positiv forskel for familiens sundhed og trivsel.

Kontakt os, hvis du vil vide mere.